ENERJİNİZİ YÖNETİN TASARRUF EDİN

ÖLÇELİM VE BİRLİKTE YÖNETELİM

YAZILIM VE DESTEK

Enerji noktalarında takılı olan Elektrik sayaçlarından veri toplama ve toplanan verilerin işlenerek kayıp kaçak analizi, fatura takibi, verimli enerji yönetimi hizmetlerinin tamamını kapsayan 3. parti yazılımlar ile entegrasyon.

TEST VE ÖLÇÜM

* Bir tesis veya OSB içinde faaliyet gösteren abonelerin Ölçü sistemlerinin metrolojik muayeneleri yerinde yapılması ve raporlanması.

*Raporlama sonuçlarına göre iyileştirme önerileri ve iyileştirme hizmetleri.

Fatura İtiraz

Elektrik aboneliklerinizde normalin dışında gelişen faturalarınıza ve tarafınıza kesilen usulsüz olduğuna inandığınız faturalarınıza uzman kadromuzla inceleme yaparak çözüme kavuşturmak için bizi arayın.

BİZ

RİMER  OLARAK

     1994 yılında İstanbul da kurulmuş olup Elektrik sayaçları ve Elektrik Sayaçları test ayar istasyonları üretimi bakımı ve onarımı konularında faaliyete başlamış. Gelişen teknoloji ile birlikte Elektronik elektrik sayaçlarının uzaktan okunması sistemleri kurulumu ve yazılım geliştirme konularında faaliyet alanını geliştirmiş ve Elektrik Dağıtım Şirketleri, OSB (Organize Sanayi Bölgeleri, AVM lere OSOS sistemleri kurulumu Elektrik sayaçları test hizmetleri ve Fatura danışmanlığı konusunda hizmet vermeye devam etmektedir.

İLETİŞİME GEÇİN
HİZMET ALANLARIMIZ

Enerji yönetimine yaklaşımımız !

* Müşterimizi taleplerini dinliyoruz..

* Ölçümlerimizi yapıyoruz..

* Projelendiriyoruz..

* En uygun çözümleri sunuyoruz..

Müşteri Talepleri

Müşterilerimizle toplantı yaparak ihtiyaçlarını ve sorunlarını dinleyerek fayda maliyet dikkate alınarak en uygun ve teknolojik çözümler üretmekteyiz.

Detaylı incele

Ölçüm ve Test 

Müşterilerimizin tesis ölçüm noktalarında, doğruluk sınıfı yüksek test cihazları ile ölçüm yaparak tesis ve ölçü sisteminin doğruluğunu en üst seviyeye çıkarmak üzere tespitlerimiz ile müşterilerimize raporlamaya ve danışmanlık hizmetlerimiz ile fayda maliyet çalışmalarımız ile hizmetinizdeyiz.

Projelendirme

Müşterilerimiz ile yaptığımız toplantı ve tesis ölçümleri sonuçlarında, Fayda maliyet oluşturacak şekilde projlendirme yaparak müşterimize sunum yaparak projenin geleceğini oluşturuyoruz.

İLETİŞİM

İletişime Geçin

Harita

TELEFON : 0 532 564 85 11

[]